tiistai 16. syyskuuta 2014

Paskalakit häärää äimänkäkenä.

Kirjottelin yks ilta jo jottain päivitystä, mutta se oliki niin armottoman tylsä, etten julukase ees. Sen sijjaan julukasen kasan kuvia. Meikä löysi semmosen lasten kuvanmuokkausohojelman niin mopohan se lähti taas hanskasta. Tuli niin boheemia taijetta, että kannattaa valamistautua tajunnan räjähtämisseen.Pari päivää sitte seikkailulla löyty mahtava alikulku junaraan vierestä. Sinne oli kansakuntamme tulevaisuus teheny taijetta oikeen urakalla, muun muassa tuon paskalakit häärää äimänkäkenä -teoksen. Tulispa tuosta yhtä lentävä lausahus ku paska kaupunnista on aikanaan tullu. Tässä ois vähän aliskan antia.


Hartaasti toivon, ettei byrokratian hommeiset hammasrattaat tuhoa tuotaki taijetta. Aivan älyttömän hienoja tuherruksia ja vielä semmosessa paikassa ettei luulis häirittevän. Tuo on ihan tuommonen autenttinen klassinen sillan alunen. Semmone misä rantojen miehet tykkää pötkötellä. Eli just semmonen läävä misä tykätään seikkailla tuon meikän miesystävän kans. Kututaan sitä vaikka Köpiksi tästä etiäppäin.

Eipä täsä oo oikeen muuta joutanu ku siltojen alla pyöriä. On meikä ostanu kangasta yöpöksyjä varten, mutta esittelen sen kankaan vasta ku byysat on valamiit. Ommuuten varsin tyylikäs kangas. Ostin ensin kirpparilta lasten paijan tuota housurojektia varten, mutta kah, oliki kerrassaan kelpo käyttöpaita. Hintaki vaan kämäset 50 senttiä!

Ainii tekihä meikä ruokaa eilen, iha omatekemää. Mutta ei taija kuitenkaan ihan kuvan arvonen annos olla. Ihan vaan pottuja, lindrstöminpihivejä ja sipuli-persiljasoosia. Kyllähän sitä ennemmin söi ku turpaansa otti, mutta pittää viilata vielä "reseptiä". Resepti lainausmerkeissä siksi, että en tiiä lasketaanko reseptiksi jos vaan huutaa kirjan sivvuille että PISTÄ KAIKKIA SOPIVASTI NII TULLEE HYÄ. Mistä tuliki mieleen, että voisin esitellä meikän oma tekemän keittokirjan parraita paloja tässä kans.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti