lauantai 6. syyskuuta 2014

Evästä

Tehin lappapuuroa punaherukoista. Eiiiijjuma miten hyvvää. En tee ennää puolukoista ikinä.

Tässä taas helevetin inspiroivia kuvia tuotoksista.


 Niin vaalianpunasta!



Ainii ja meinashan meikä laittaa ohojeenki,

~8dl vettä
~6dl punaviinimarjoja
2dl mannaryynejä
sokeria

Pistä sopiva määrä vettä issoon kattilaan. Litrakaan ei varmaa ois liikaa.
Pistä sekkaan pikkusen sokeria ja punaviinimarjoja kans sopivasti. Eli jonku 5-7dl varmaa.
Keitä niin kauan että marjoista lähteny väri aika hyvin ja ruvennu hajjoileen. Siivilöi helevettiin ne marjat ja runno niistä oikiasti KAIKKI mehu irti. Pistä mehu takas kattilaan, vispaa mannaryynit (joita kans voi pistää sopivasti, eikä just kahta desiä) sekkaan ja sokeria varmaa joku desi pari. Keitä viitisen minnuuttia ja testaile piisaako sokeri. Jos kelepaa nii anna sitte jäähtyä kunnolla ja sitte sähkövatkaimella hurrautat kuohkeaksi. Jos ei kelevannu, nii pistä lissää sokeria ja toista äsköne.

Syö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti