tiistai 2. syyskuuta 2014

Noniin. Virkkaustouhu on edenny siihen pisteeseen, että mulla on kesken pipo, tiskiluutu, villasukka, tilkkutäkki ja yhen kaulahuivin alun purin jo. Yks lakana on leikattu parin sentin siivuiksi. Lankoja on ostettu vissiin kaheksan kerrää, puikkoja yhet, koukkuja kaks. Mutta palataan siihen sitte ku oon saanu mittään valamiiksi.

Vois kirjata suunnilleen alusta lähtien tänne mitä on teheny ja millon. Ihan ensimmäisiä kyhäelmiä ei varmaan oo tallessa ennää, mutta eipä niissä palion muistelemista olekkaan.



















Tämmösen röyhelöhammeen tein muistaakseni lukion alussa...tai ehkä yläasteen lopussa. Sinä vuonna tais olla madetojalaisten bailut lääkiksen killalla. Tai lyskalaisten. Aivan superhyvin on muistissa nämä vuojet. No kuitenki sielä juhulisa oli disney teemana nii piti tehä liisa ihimemaassa-hame. En ollu ommellu juuri mittään varmaan vuoteen tai parriin. Isältä löyty tuommone vanaha kauhtunu lakana ja varmaan eurokankaan alelaarista pitsiä. Oiskohan vetoketju esim penikoitten vauvanvaatteista tms. No kuitenki, kierrätyskampetta hurraa. Jollaki mäihällä onnistuin ompeleen, katoin vähän mallia yhestä hammeesta missä oli tuo lantiokaistale samallainen. Muuten tuuripeliä. Ompelua, purkamista, ompelua, kirroilua, purkamista. Mittaaminen tai kaavat on ihan turhia. Ihan hyvä tuli. Käytän iteasiassa vieläki. Onkoha se sitte ainaki 8 vuotta vanaha. Ei todellakkaan voi muistaa.

Nuin jes. Kohta vois pistää jonku värikkäämmän vaatteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti