tiistai 8. marraskuuta 2016

Himmel, sukeltakaa!

Meikäpä kokkeilee miten onnistuu puhelimella kirjotella tänne. Sais kätsästi tehtyä pikkujuttuja.

Joulu on tämmösille strömsöhilipatipippanaskartelunarkomaaneille ominaista aikaa. Ku saa askarrella KAIKKI ASIAT. Saa niitä muullonki, mutta jouluna on paljon potentiaalisia askartelujen uhreja. Niinkö sukulaiset, jokka vuojesta toiseen ihan pokerinaamalla ottaa vastaan vinoja pannulappuja ja kivikovvaa ruisleipää. Tässä on seki kiva puoli, että jouluna antiaskartelijatki nousee tälle ylevälle tasolle, jossa martat on jumalia ja pinterestistä ei saa inspiraatiota, vaan sinne annetaan!

Sanomattaki selevää, että nyt on aika vitullinen keko rautoja tulessa. Ensinnäki oon päässy himmelien saloihin aika syvälle. Oljenkorret on niin last season. Askartelupillit on nyt se juttu. Kyllä, askartelupillit. Koska minkälainen kusipää käyttäis tavallisia 666x halavempia pillejä. Kuullu juttua, että kreiseimmät tekkee jostaki pikkiriikkisistä putkista. Kuparia polttaa.

YEAAAAAAAHHH


Tänne tuli niin yhtäkkiä pakkanen, ettei pylly ehtiny yhtään karaistua. Piti täysiä tekassa pyörän penkille päälinen. Tekemisseen meni suunnilleen viis minuuttia ja laatu on justiin sopivan kusinen, ettei rosvot välttämättä kiinnostu.

Jämäkuminauha kelepaa just hyvin.


Like a glove! 

Onnistuu vissiin kuvienki pistäminen puhelimella. AIVAN PERKELEEN VAIKIASTI. Loput kuvat saa oottaa iltaan.

Kesäpaikan alkutalven fiiliksetki käytiin katsastamassa. Kylymä ko ryssän helevetissä, eli ihanaa oli. Uitiin.

Jäätyneitä räkäpalloja.

26 vuotta saman järven rannalla ja nyt vasta sai aikaseksi haahuilla sen toiselle puolelle. Ja kappas sieltä löytyki toinen järvi!
Sopivasti jänniä kuvia tuli otettua, ku oli halloween meneillään muualla maailmassa.

Kyllä, uin. Vesi oli välillä vähän jäässä, mutta päiväseltään oikein ajotetun uipasun sai hoijettua niinki lämpimässä ku +1 asteisessa veessä.

Mitäs muuta. Niin joo, aattelin askarrella ikkunaan semmosen paperitähen. Muutaman vuojen oon suunnitellu, että sijotan joku vuosi ja ostan just semmosen ku tahon. Mutta joku mulliturpa on keksiny, että reijitetyn tähen muotosen paperin hinnaksi on kohtuullista pistää KOLOKYTÄ EUROA. Waaaaaaaattt? Tälle ei oo mittään asiallista selitystä. Haistatan vitut taas tuommoselle urpolle kapitalismiripulille ja teen ite hienomman, värikkäämmän, reikäsemmän ja ennen kaikkea omatekemäisemmän tähen. Protip: kato, että kotivakkuutus on voimassa ennen ko yhistelet sähköä ja paperia. Tästäki projektista kuvia illemmalla.

Paperitähtiprojekti pittää alottaa seuraavasti: Eti hienoimmat housut mikkä sulla on. Pue ne. Keitä kahvit ja mee sänkyyn kaikkien askartelukamppeijen kans.
Ensimmäisestä yrityksestä tuli niin hirviä, että koitan uuelleen ennenku neuvon yhtään kettään täsä asiassa :D

Mittään muuta valamista ei oo ku se äkäseen sutastu penkinlämmitin. Vois ajatella, että onhan tässä aikaa ku on vasta marraskuun alaku. Vaan eihän se ikinä niin mee. Aikaa mennee runsaasti myös konvehtien imeskellyyn, uusien projektien alottelluun ja muuhun ylleiseen jouluhyperventilointiin.

Loppukevennysgourmet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti