perjantai 21. lokakuuta 2016

Puolen vuosisadan tiivistelmä

Piti pistää kuvia ku tein kesäpöksyt kevväällä ja vastoin tapojani kuvasin koko prosessin! ...paitsi sitä lopputulosta :D Niin pistänki vaan kuvia kaikesta mitä oon teheny kesällä.

Oon

piirrelly kiekuroita

löytäny joukkohaudan kesäpaikasta

poiminu kaikki marjat

asunu hiasessa

ottanu tatuoinnin
ollu päissään vaarallisesti vesillä

tehny aivan järettömiä jämäruokia (paistettu makarooni, pakastevihannekset ja herkkusienikeitto)

poiminu kaikki marjat

tehny vitusti mansikkakakkuja, koska ilimeisesti meijän kesäpaikassa kasvo 80% koko Suomen mansikkasadosta

(protip: maitohorsmat on kokonaisuudessaan syötäviä)

ollu suolla

poiminu kaikki marjat 

ollu urpona innoissaan kaikesta, muun muassa luonnontieteellisestä museosta

ottanu päikkärit suolla

edelleenki poiminu niitä marjoja

ollu päissään festareilla

ollu suolla

syöny kaiken mitä on löytyny pihalta (tämä tässä on nokkoslätty)

käyny lintsillä ystäväisten kans

ollu päissään

poiminu nämäki marjat vaikka tuossa oli tuommonen hirviö tiellä

seikkaillu tällä urhealla ratsulla vähän vaikka minne usseita satoja kilometrejä

syöny terveellistä aamupallaa

ollu päissään

teheny provinssin turvottaman pyhiinvaellusmatkan Ylivieskan eeppiselle KAKSKERROKSISELLE Kärkkäiselle

huumaantunu kiasmassa

tehny hämmästyttäviä cocktaileja

ja poiminu kaikki marjat

tldr: marjastin, join ja söin. Ohessa vielä syksyn trendikkäin resepti:

Kosovopolitan

2cl halvinta kirkasta viina
2cl halvinta appelsiinilikööriä
liraus limen mehua
loraus karpalomehua
punajuurisosetta oman maun mukkaan (1/4 tl on hyvä määrä alottaa)

hifistelyyn ja optimaaliseen lopputulokseen tarvit myös jäitä, shakerin ja cocktail-lasin

- Pistä jäitä lassiin, että lasi kylmettyy.
- Kaikki ainekset shakeriin ja pari jääpalasta.
- Shake it like a polaroid picture.
- Nakkaa jäät lasista helevettiin ja alakoholit tilalle. Nauti.

1 kommentti: