keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Meijän viimiset

Pitkän tauon jäläkeen päätin kokkeilla josko tuo The Last of Us pärisis paremmin ko viime kierroksella. No eihän se saatana pureksimatta alas menny taaskaan. Aivan hirviä peli. Kuka tampio tuostaki on tykänny? Ja vielä kehunu? Ja miksi? Minun kiusaksi?

Pikkusen reilu puolessa välissä ollaan, eikä tuo ole kehittyny tuosta YHTÄÄN. Jos joku kehtaa vittu tulla nillittään, että nöönöö pellaisit pitemmälle nii ois parempi, nii mitä VITTUA? Pittäiskö känkystäki eka puolisko syyä itkun kans siinä toivossa, että mitä jos loput onki jumalten nektaria? No ei todellakkaan. En muista yhtään mistä ragesin ekassa postauksessa tähän liittyen, mutta jos tullee toistoa nii ihan aiheesta.

Nii miksei tuo ämmä ossaa vieläkkään uija? Se on opetellu viheltään, mutta ei uimaan. Me ollaan täsä jotaki jesaria etitty ties kuinka pitkät pätkät nii oisko mahoton opetella vaikka selällään semikellumauimaan? Sillonkaan ei voi ite mennä ku jalat yltäis pohojaan. Voi vittu. Miksi nää oot niin vitun ärsyttävä sidekick. Ja on ne kaikki muukki seuralaiset ihan helevetin ärsyttäviä. Toinen toistaan kusisempia jätkiä seisomassa just siinä meikän eessä ku on tilanne päällä. Mistä päästäänki seuraavaan aiheeseen.


Aivan hirviän jäykkä ja tökkivä peli. Ei ees buginen, ku vaan huono. Liikkuminen on aivan järettömän kömpelöä ja jokkainen ovi on vähän liian kapia tälle meijän sankarille. Juokseminen on hiasta ja oikiastaan kaikki muuki. Ja koko ajan saa olla sitä penikkaa oottamasa. Vitun lönnijä. Namikatki on jotenki epäloogiset. Tämän tästä vahingossa rupian pieksemään kirjahyllyä ku koitan nostella niitä helevetin muttereita ja sitä jesaria sieltä. Ja eiköhä ällöpyllyt kuule sen ja hyöki kimppuun.



Jännästi aseistetuilla vihollisilla aina loppuu luodit just sillon ko ne kuolee. Aivan huoletta paukuttelevat niitä "vähäisiä" luoteja pitkin seiniä, vaan ootappa ku tapan, niin eipä löyvykkään ennää luodin luotia perkele. Vaan ihan sama ku lankuilla saa tuhottua porukkaa aivan hyvin. Mikä seki on vähän että mitähän vittua nyt taas.

Sitä oon kans täsä miettiny, että mikä tämän pelin koko idea on? Juosta vitun hittaasti jonku amatöörinaperon kans pitkin kaupunkia ja matkalla noukkia lasolia ja jesaria? Eihän täsä tapahu yhtään mittään. Välillä joku hassu zombin kaltanen valmiste tai spurgu hiihtää kohti, mutta siinäpä se sitte oliki. Juoni on niin epäkiinnostava, että niitä vilimipätkiä ei jaksa millään kattoa vaikka yritys on ollu kova.

Sen verta voin antaa armoa, että ihan hyvältä tuo näyttää. Kivet näyttää kiviltä ja vesi veeltä. Maisemat on komiat. Vaan itellä kyllä on muitaki kriteerejä hyvälle pelille ko kivat maisemat.

Saattaa olla että tämä peli jää kesken. Harvon tullee nuin tiuhaan tahtiin nuin rumia sanoja suusta ko tämän kans. Nyt ainaki piän tauon.


5 kommenttia: