perjantai 23. lokakuuta 2015

The Last of Us vikat fiilikset

Ylleisön pyynnöstä pelasin tuon murheenkryynin loppuun. Toki loppupuoli meni juosten kusten, ihan vaan että läpi mennään muttei jäähä maisemia katteleen. Jäläkeenpäin ajatellen neki ehkä nelisen tuntia aktiivista pellaamista ois voinu käyttää mihin tahansa muuhun ja se ois ollu mielekkäämpää. Mutta kerrotaanko nyt ensin niistä hyvistä puolista mitä tämä peli sisälsi.

Siltä likalta irtuaa välillä ihan tiukkaa settiä. Ihan kikattaa piti pari kertaa.

Lumisessa mettässä hiippailu oli  mukavaa vaihtelua.

Kirahvit oli ihania.

Mutta sitte taas ku miettii, että kannattaako pitkästyä tuntikausia virtuaalikirahvien takia nii tuota...Ei. Ei kannata. Lähinnä löyty vaan kaikkea uutta ragettavvaa tuosta lopustaki. Niinkö esim MIKSI SE JÄTKÄKÄÄN EI OSSAA UIA? Onko sen koko pelin pohojimmainen tarkotus olla joku vitun terapiasessio uimataijottomille vai onko tekijöillä jottain hampaankolosa? Miksi se on niin vaikiaa? Ku ei pääse etteen tai taakse ja taas ne oviaukot tuntuu joltaki vitun enigmalta ku sen jätkän vähänenki motoriikka vajuaa nollille sielä pinnan alla. Ja tämä ei oo ainua peli missä uiminen on aivan häiriintynyttä sohimista. 

Sammaa tasasta puurtamista ja roskakasojen skimmailua loppuun asti. Pari vaihtelua tuovaa pätkää oli kyllä joo. Välillä tuli talavi ja sai pelata sillä tytöllä. Talavi sinänsä ei vaikuttanu muuhun ko maisemiin. Tytöllä pellaaminen sekotti pakkaa sen verta, että kaikki meikän pyssyt jäi tietenki sille jannulle. JES OLIPA KIVA KU VÄHÄN TULI VAIHTELUA. Loogisesti se lapsi oli tietenki yhtä vahava ja ketterä ja kylymänkestävä ko aikunen mies. 

Juoni ei innostanu loppua kohen enempää ko alussakkaan. Vissiin se meni kutakuinki niin, että tuli mörköjä ja maailmanloppu, joistaki harvoista ei tullu mörköjä, mutta maailmanloppu oli edelleen. The end. Ei, en saanu vuodatettua kyyneliä traagiselle loppuhuipennukselle. En ees tiiä mitä siinä tapahtu mutta internet kerto että vekaraa kustiin silimään. Ompa perkele yllätys, että ihimiskunnan tuhon keskellä lapsille ei kerrota ihan kaikkia asioita.

Yhteensä nuista sai raavittua kassaan ehkä semmoset 1,5/5. Ois tietenki voinu olla huonompiki, mutta huh huh miten kismittäis jos oisin ite maksanu tuosta pelistä. Ne pätkät mikkä ei ollu tylsiä, ärsytti. En viitti ees memejä ettiä ennää tätä varten. Vois melekeen kuvitella, että meikä ei ollu kohderyhmää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti