tiistai 6. tammikuuta 2015

Joohhoo

Joo eipä oo tullu kirioteltua ko ei ole ollu kummosta asiaa. Joulun alla tekkiin kaikkia jouluaskarteluja ja leivoskelin sun muuta, mutta en muistanu ottaa kuvia juuri mistään. Ja joku lanttulaatikon kuvvaaminen on meikästä muutenki pikkusen turhaa touhua. Eiköhän sen osapuilleen ossaa jokanen ihan omassa mielessä visioija miltä näyttää lanttulaatikko tai saaristolaisleipä. Joulukortteja lähetin tänä vuonna VIIS. Ennätysmäärä. Ylleensä en lähetä ollenkaan, ihan vaan siksi, että jos lähetän yhelle nii sitte pittää panna kaikille muillekki. Eikä meikä halua joutua semmosen taakan ikävään perinnekierteeseen. Nyt lähetin kuitenki nuo viis ko soneralta sai viis joulumerkkiä ilimaseksi. Vähän harmittaa ko en hoksannu kuvvailla ko osa oli ihan hienojaki. Pakettikortit meni sentään lähipiiriin niin voin kävässä näpistämässä kuvan ko jaksaa.

Nyt sitte olenki ollu kipiänä joulusta lähtien. Jo ennen joulua oli jotaki ihimeellistä allergiaa, mutta se kerkes jo mennä ohi. Vaan eipä mittään ko sieltähän se sitte tuli takasin ja voi perkele että syö miestä. Mulla ei nouse kuume kunnolla ikinä, niinkö ei nytkään. Yhtenä iltana käväs siinä 37 selssiuksesa lämpö ja siinä se sitte oliki. Mutta ei piä kuvitella että kuumeettomuus ois joku siunaus ko se olo on aivan yhtä kauhia silti. Kuuma ja kylymä ja hiki ja paska ja kusi ja vittu.

Oon täsä nyt sitte koittanu viihtyä. Joulupukki toi meikälle Wolfensteinin, joka ekkoilla testikerroilla on osottaunu niin järettömän kovaksi tykitykseksi että meikän tajunta leviää tuhannen pillun pärreiksi. Siinä saa hirviällä kanuunalla tykittää ropotteja ja natseja, niin ei kait sitä muuta peliltä tarvi. 5/5. MUTTA, oon ollu niin vegetatiivisessa tilassa että pellaaminen on liian raskasta. Siinä kuitenki syke nousee sen verran, että ihan verrattavissa juoksulenkkiin. Ja meikä on kuullu huhua, että kipiänä juokseminen on paha.

Ei oo joulun ohojelmatarjonta ollu ihan semmosta laatua ku oisin toivonu, niin on tullu parit uuet sarjat alotettua. Fringeä on muutama jakso katottu ja vaikuttaa ihan hyvältä. Se on tosin vähäsen semmonen uniohojelma, että makiasti aina unessa jakson lopuksi. Sitte oon katellu tässä semmosta ko Broadchurch. Aivan erinomainen brittidekkari. Pääasiassa oon pohojoismaalaisia dekkarisarjoja katellu ihan vaan siksi ko muut on paskoja. Niin ja ohan meikä kattonu luontodokkareita taas tuntitolokulla.

Nyt oon onneksi jo ees paranemmaan päin niin jaksoin tehä ruokaa. Tosin vaan jämätuuriruokaa ku liikaa pakkasta niin ei haluta kauppaan. Voisin kassailla jotaki kuvia tähän joululta esim huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti