sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Linssikeitto from hell

Päätin tomerana emäntänä tehä linssikeittoa. Ekkaa kertaa. Resepti oli sen verta hallussa, että keitto sisältää linssejä. Vilikasin muutamat reseptit läpi ja päätin tehä niinku ite haluan, niinko ylleensäki. Noh, jämäkeitoksihan se meni ja hyvvää tuli. Keitossa oli vaan yks ongelma: se oli niin SAATANAN tulista, ettei meikä saanu sitä yli desiä vejettyä millään. Leipää meni ja hiki puski. Syy tähän tragediaan lienee se, että kattelin kaupassa, että jos normi chili maksaa saman verran ku habanero niin kaiken jären mukkaan meikä säästää ku ostan tulisempaa khiliä. Kotona vielä varovarovasti maistatutin, että eihän oo liian tulinen hedelmä. "Ei tää maistu miltään." No joo. Heitetään sitte koko paska keittoon ja siemet kans niin tullee sitä makua. Ja maku tuli. Huh helevetti mitä soppaa. Ei sillä, muuten oli aivan mainiota vaikka heitin sinne semmosia "eihän tää oo vielä ees kokonaan vanaha"-vihanneksia. Porkkana ja punajuuri pikkusen lievensi tulisuutta, mutta aivan kauhiaa silti.

Ens kerralla en pistä khiliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti