keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Oisko teillä hetki aikaa? Tulisin kertomaan teille Mad Maxista.

Kävi semmone homma, että meikäpoika oli taaskin männä vuonna niin pöliänä ollu kilttinä, että jowlupukki toi sievoisen sijoituksen pleikkarirahastoon. Muuten en ole niin uusien konsolien (tai minkään muunkaan uuen, ku uus on kallista) perrään, muttaku taivaat aukeni ja sieltä laskeutu mad max rankasemaan meitä kaikkia, niin leimahtihan se tuli perseen alle mullaki. Iteasiassa samasta syystä oon hommannu tuon edellisenki pleikkarin aikanaan. Sillon kävi ilimi, että gta5 ilimestyy pc:lle vasta joskus seuraavassa elämässä, eikä mulla ollu henkisiä resursseja oottaa niin kauaa. Tähän mennessä ei oo kyllä vielä kaduttanu kumpikaan näistä sijotuksista. Ja ku sanon sijotus, todella tarkotan sitä. Elämänlaatu paranee järisyttävällä tavalla ku saa uppoutua 666% pieksemisseen.Voi olla, että oon pikkusen jäävi arvostelemaan tätä(kään) peliä. Meikähä on kiven kova mad max -fani since 1990. Turahti pikkusen paskaa housuun ku kuulin, että tullee 1) uus elokuva 2) peli. Sen päälle että tänä vuonna on tullu uuet osat kaikista muistaki lapsuuen lemppareista. Vilimihä katottiin luonnollisesti isän (ja vähän sisarustenki) kans. Niinku muutki hullumasat. Parhaimmillaan nautittuna isikän kainaloisena. Pelistä oon nyt nauttinu aika aktiivisesti noin viikon ja 52% done.Ens alakuun voin todeta, että hirvittävän buginenhan tuo on. Mutta toistaseksi ei oo ilimenny mittään vitaaleja bugeja, ainuastaan semmosta harmitonta töhöilyä. Välillä tullee joku random kärrynpyörä heitettyä tai peli käskee painaa väärää namikkaa lootatessa. Ei haittaa.

En ees tiiä mistä alottaa sitte plussien kans. Kaikki on vaan puhasta voittoa. Tykkään ajjaa tuolla ku en koko ajan törmää johonki käppäseen jalankulukijaan tai lyhtypylvääseen. Saan ajjaa TÄYSIÄ JOKAPAIKKAAN. Ja mikäli ei oo vielä tullu seleväksi, niin meikähä tykkää tykittää. Nii arvakkaapa saako kysseisessä pelissä tykittää? NO SAA. VITUSTI. KAIKKEA JA KAIKKIA. EIIIVVVVVVVVV MITE PALIO TYKITYSTÄ. VARMAA YHTÄ PALIO KU WOLFENSTEINISSA. NIIN. PALJON. TYKITYSTÄ. Että loppupelleisä aikalailla yks hailee mitä se muu toiminta on. Hirvittävät määrät paukuttanu ukkoja turpiin ja parasta ku tullee aina semmone roidrage misä saa vettää vielä erityiskovvaa mätisäkit rupelille.Tykkään ku on monipuolisesti tekemistä. Vituttaa semmoset pelit misä ei jauheta ku yhtä ja sammaa. Aja ja ammu, aja ja ammu, aja ja ammu. AJA JA AMMU VITTU ITE PELLE. Tykkään myös siitä, että vaikeustaso kasvaa hyvin tasasesti, mutta missään vaiheessa ei oo ollu liian vaikiaa. Ei tarvi ku pari kolome kertaa pieksää vaikiampiaki kohtia. Tekemistä on myös palion. Mikkään ei oo pahempaa ku mainio peli joka on liian lyhyt.Joo en mää nyt tiiä mitä tässä sanois. Aivan järettömän hyvä peli. Pittää kattoa loppuun asti, että onko niin kova ku gta oli, mutta tiukille vettää. Parasta ku on muistettu niitä vanahojaki vilimejä, vaikka uuessakkaan ei ollu kyllä kerrassaan mittään vikkaa.

Hirviän läjän oon tallentanu screenshotteja ja vilimipätkiä, mutta eihä mulla oo nyt mittää käryä miten saan ne pleisteissönistä tietokonneelle. Aivan uskomaton enigma taas. No, kuhan saan ne niin pistän tähä enempi kuvia. Ja hienommista maisemista. Eijjuma että ne onki hienot ne maisemat. Jatkankin nyt hiukan pelaamista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti