keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Henkisesti epätasapainoinen Matteus (spoilaa kaiken)

Postaus saattaa sisältää gorea ja perseitä, tai muuta k18-materiaalia. Siitä on vissiin hyvä varottaa etukätteen, ku en muista onko tää muutenki k18-blogi. Pitäis varmaan olla. Onko vitut ja saatanat k18? Ei kai ne voi olla.

Sain päähäni, että tuo Mad Max nyt pelataan sitte kokonaan. Kokonaan tarkottaen 100%. Voi jumalauta mää sanon. About 85h peliaikaa, joista arviolta puolet menny kaikkeen turhaan juoksentelluun. As in siihen kaikkeen täyteshaisseen mitä pittää jaksaa, että saa sen viimeset 10-20% pelistä pelattua. Oon esim lootannu 191 paikkaa, tuhonnu 50 punasta tynnyriä (kyllä, on tärkiää että tynnyrit on nimenommaan punasia :||||| ), ajanu 1,9 mailia täysiä tietyllä autolla, keränny 10k scrappia ja ettiny viis autonromua hiekasta. Haluan muistuttaa tietämättömiä, että Mad Maxissa KAIKKI ON HIEKKAA. Sieltä minkään ettiminen on yhtä heleppoa ku löytää sukalle pari.

Tätä ei kuitenkaan piä tulukita niin, ettenkö ennää tykkäis kysseisestä pelistä. Jokasen tärkiän suhteen etteen jaksaa tehä töitä. Vähäsen on tietty todellisuus ja arki hiipiny tähänki suhteeseen, mutta koen että se vaan lujittaa meijän yhteenkuuluvuuen tunnetta ja syventää sitä perustavanlaatusta rakkautta. Ollaan löyetty ihan uusia ulottuvuuksia, mutta vähän myös niitä mäkättämisen aiheita.

Nämä kuvat on nyt viimein niitä meikän omasta pelistä napattuja. Ei ollu yhtään niin heleppo prosessi ku ois voinu kuvitella. Mikkään vehe ei ollu yhteensopiva minkään muun vehkeen kans, niinkö esim minä ja pleikkari. 

Ihan ensimmäisenä haluan valittaa Thunderdomesta. Se oli ihan lame paska. 

Toisena haluan valittaa joittenki autoilutehtävien vaikeuesta. Ne on tosi vaikeita. 

Kolomantena haluan valittaa juoksemisen hittauesta. Se on vitun hiasta. (Vertailun vuoksi mainittakoon, että meikästä se on ihan vitun hiasta kaikissa muissaki peleissä.)

Maisemista en halua valittaa.

KATTOKAA MITÄ IHANIA SAVUPOMMEJA. Nämä on sata nolla ihanimpia juttuja mitä koko pelissä on ^^

Täsä meikä kattelee maisemia.
Myös täsä.

Tässä meikä on ihan tavallinen sumunen päivälisko.

Täsä kattelen taas maisemia.
Autojen monipuolisuus on iso plussa. Todella jees ku eri rosvoilla on tiettyjä omanlaisiaan asseita autoissa, eikä kaikki autot oo samalla muotilla tehtyjä. Toiset tykittää paremmin, toiset ottaa vastaan tykitystä paremmin. Erityiskiva on se, että voin pistää itelle kultasen auton. Siihen saa myös pinkit koristeet. Tämä on tärkeää, sillä olenhan pohjimmiltani tyttö.

Arvostan todella palio sitä, että vaikka tässä on pääasiassa keskitytty siihen turpaan mätkimisseen ja päristellyyn, niin visuaalinen puoli on jaksettu silti tehä tosi huolella. Esim ku ajelee jostaki erityisen rapasesta paikasta, niin näytölle lentää paskaa. Tai jos snaipperi tuijailee meikää kohti, niin voin nähä sen tähtäimen väläkähyksen (ihan mahoton suomentaa tuota scope glinttiä). Nää kivat pienet yksityiskohat kompensoi palion niitä kivoja pieniä bugeja.

Yo dawg, we herd u like killin so we put a weapon in ur weapon.
Loskat naamalle.

Viimenen bossi oli vähän pettymys. Se oli käytännössä ihan samallainen ko kaikki edeltävätki bossit, eikä sen tuhoaminen ollu tarpeeksi vaikiaa. Pikkunen let down ku agrella keränny kaikki skillssit että on ees jotaki mahiksia ja sitte se tappelu onki semmone nakkarilla tunti turpaan perjantain ja sunnuntain välisenä yönä :|  Vähän lohuttaa se, että lopussa sai heittää jyrkänteeltä sen molopääseuralaisen, joka oli todella ärsyttävä kitisijä loppupuolella peliä. Hirvittävästi tyydytystä irtos siitäki tapahtumaketjusta, ku joku lunttu yritti syyllistää ja vongata meikältä ihan vitusti tyyliin koko pelin ajan. Koko ajan piti olla sanomassa, että läheppä nyt rouva käläppimään siitä ku meikä on muthafuckin road warrior nii ei joua mittää naisjuttuja nyt. Sitte ku josaki mielenhäiriössä lähinki pelastaan sitä emäntää ja sen kakaraa, NII NE OLIKI JO KUOLLU :DDDDDD IHAN OIKEIN SAATANA. Kerranki peli jossa nakataan paskat sentimentaaliselle ripulille. Arvostan. Tietenki vielä parempi ois jos KAIKKI kuolis lopussa, mutta se ei sopis juoneen ku masa ei kuole koskaan.

Ass n titties


Ennään eessä tuskalliset 5%, jotka ei oo ennää ees kivoja. Man's got to do what man's got to do.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti